Ambassade van België in het Verenigd Koninkrijk
Home Nieuws Missie Mobiele Kit naar Edinburg - 25 & 26 maart 2020

Missie Mobiele Kit naar Edinburg - 25 & 26 maart 2020

Datum: 
04 februari 2020

 
Biometric passport

 

Biometrische paspoorten in Edinburg

Hebt u in de volgende maanden een nieuw paspoort nodig en wenst u uw biometrische gegevens te laten opnemen tijdens het bezoek van de Mobiele Kit in Edinburg? Vertegenwoordigers van de Ambassade van België te Londen zullen met de mobiele kit op 25 en 26 maart 2020 in het Ereconsulaat zijn : 2 West Street, Penicuik EH26 9DL. Gelieve de onderstaande link te raadplegen om een afspraak te maken.

Gezien het grote aantal reacties op de Flying-kit-missie in Edinburgh, hebben we bijkomende mogelijkheden voor afspraak toegevoegd op 25/03 tussen 8.30 en 11.30 uur.

Afspraak Edinburg

Opgelet: U moet op de ambassade ingeschreven zijn.

 
Procedure:

1. Gelieve via de bovenstaande link een afspraak te maken om uw biometrische gegevens op te nemen tijdens de zending van de Flying Kit.

2. Tegelijkertijd stuurt u naar het Consulaat-Generaal van België in Londen, t.a.v. Zending Mobiele Kit Edinburg, 17 Grosvenor Crescent, Londen SW1X 7EE

 • een ingevulde en ondertekende paspoortaanvraag (formulier hier te downloaden).
   
 • uw oud paspoort of een kopie van het paspoort. U kunt het origineel paspoort overhandigen op de dag van uw afspraak. (Wij kunnen het nieuwe paspoort in principe wel slechts uitreiken na ontvangst van het oude paspoort.)
   
 • een postal order (geen cheque, geen cash) op naam van “Embassy of Belgium” voor 67,50 GBP (meerderjarigen) of 31,50 GBP (minderjarigen). Indien u meerdere paspoorten aanvraagt, volstaat één postal order voor het totale bedrag.
   
 • een aan u zelf geadresseerde en voldoende gefrankeerde special delivery envelopeEén voldoende gefrankeerde special delivery envelope volstaat indien u meerdere paspoorten aanvraagt. 
   
  Frankering voor 100 gr: maximaal 2 paspoorten / méér dan 2 paspoorten: frankering voor 500 gr.

 
Uiterste datum
voor stappen 1 tot 2: donderdag 12 maart 2020.

Algemene informatie betreffende paspoortaanvragen en het afnemen van biometrische gegevens vindt u op deze website.

Indien u toch nog vragen zou hebben, aarzel dan niet ons te contacteren via londonpassports@diplobel.fed.be.

U vermeldt onder SubjectZending Mobiele Kit Edinburg

 
Goed om weten

 • Kinderen jonger dan zes jaar zijn vrijgesteld van afname van biometrische gegevens.
 • Uw huidig paspoort blijft onbeperkt verder geldig tot de vervaldatum.
 • Indien u houder bent van een Belgische identiteitskaart, dan kunt u hiermee zonder paspoort in een 50-tal landen reizen. De identiteitskaart kan nog steeds per post aangevraagd worden.