Ambassade van België in het Verenigd Koninkrijk
Home Nieuws Brexit info sessie rechten EU-burgers in Edinburgh

Brexit info sessie rechten EU-burgers in Edinburgh

Datum: 
10 april 2019

Geachte mevrouw, Geachte heer 

 

De Ambassade van België in het Verenigd Koninkrijk heeft de eer uit te nodigen voor een informatiesessie omtrent de rechten van EU burgers met Brexit in het vooruitzicht. Deze zal doorgaan op 17 april 2019 vanaf 18u30 tot ongeveer 20u00 in het hotel The Principal Edinburgh: 19-21 George St, Edinburgh EH2 2PB, UK.

Deze sessie is gratis bij te wonen, maar er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien u persoonlijk aanwezig wenst te zijn, verzoeken wij u uw deelname te bevestigen via Eventbrite: https://bit.ly/2HJXigg

De informatiesessie zal in het Engels gehouden worden. Een Brits juridisch expert zal aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Als u niet aanwezig kan zijn, kan u de bijeenkomst op 17/04 vanaf 18u30 ook live volgen via de Facebook pagina van de Ambassade (“Embassy of Belgium in the UK”). Via dit medium kan u tevens vragen stellen.

De opname zal op de Facebookpagina beschikbaar blijven zodat u deze ook achteraf kan (her) bekijken. De bijeenkomst zal met camera opgenomen worden.

Door uw deelname te bevestigen geeft u uw akkoord om gefilmd te worden. Wij kijken ernaar uit u op 17 april in Edinburgh of op Facebook te verwelkomen.

 

Ambassade van België in het Verenigd Koninkrijk