Ambassade van België in het Verenigd Koninkrijk
Home Belgen Het Verenigd Koninkrijk Online afspraken

Online afspraken

Klik hier voor een afspraak in Londen.

Vanaf nu dient u online een afspraak nemen voor de consulaire diensten.

BELANGRIJK!

  1. Wij vragen u om zich stipt op tijd aan te bieden op uw afspraak.
  2. KLIK HIER voor alle details wat u moet meebrengen naar uw afspraak!
  3. U kan ENKEL afspraken maken voor diensten die voorkomen in de keuzelijst op onze specifieke site voor het maken van AFSPRAKEN. Het kan zijn dat de dienst die u zoekt uitsluitend per post aangeboden wordt (zie HIER)
  4. Als u niet vindt wat u zoekt, dan stuurt u best een e-mail naar london@diplobel.fed.be dan zoeken wij het verder uit voor u. Als u een afspraak wenst voor een visumaanvraag dan kan dat uitsluitend via DEZE LINK.
  5. We verzoeken u om geen afspraak te boeken als het type dienst niet in de keuzelijst staat. In dat geval, zullen wij u niet kunnen ontvangen noch uw aanvraag behandelen.

Op de site voor AFSPRAKEN dient u de (meisjes-)naam, voornaam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres in te vullen van de persoon voor wie u de afspraak maakt (indien u een afspraak maakt voor uw kinderen, gelieve hun naam te gebruiken).

Vervolgens zal u de keuze hebben tussen de verschillende diensten aangeboden aan de loketten:

  1. Inschrijving in consulaire bevolkingsregisters
  2. Inschrijving pasgeboren kind
  3. Aanvraag paspoort
  4. ....

Indien u meerdere zaken wenst aan te vragen, voor meerdere leden van uw familie, gelieve alle aanvragen te noteren.

(vb. u wenst een reispas voor uzelf en wil op hetzelfde moment uw kind inschrijven en een reispas aanvragen voor hem. Gelieve op de eerste pagina de optie te selecteren "ik neem een afspraak voor iemand anders". Op de tweede pagina krijgt u vervolgens de optie zijn naam in te vullen. Bij het selecteren van de diensten, gelieve vervolgens "aanvraag reispas" "aanvraag reispas" "inschrijving" aan te duiden. Op deze manier heeft u een afspraak voor al uw aanvragen.)